Ca si organizator de evenimente, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte:

Locul evenimentului

– o locatie cu dimensiunile de 30 x 15 de metri accesibile atat pentru macara cat si pentru camionul cu remorca.
– garduri de otel cu lungimea de 90 metri pentru securizarea perimetrului in care are loc evenimentul „Dinner in Sky”.

Food&Bar

Q: Cati chefi bucatari pot gati in interiorul mesei?
A: In mijlocul platformei pot gati simultan 3 chefi bucatari.

Q: Furnizorul de catering poate folosi focul deschis?
A: Conform reglementarilor juridice privind normele PSI, din pacate, acest lucru nu este permis. Totusi, exista posibilitatea de a avea curent electric la masa, astfel incat sa poata fi utilizata aparatura electrica. De asemenea, pot fi folosite grill-urile cu gaz.

Q: Ce fel de alimente pot fi servite pe masa?
A: Nu exista meniuri fixe. Clientilor nostri le-au fost servite mancaruri diverse, de la sushi la homar, de la tapas la cina gastronomica .. totul depinde doar de compania de catering si de bugetul alocat/disponibil pentru acest eveniment.

Asezarea la masa

Q: Cate persoane pot sta la masa?
A: „Dinner in the Sky” permite asezarea a maxim de 22 de invitati (pe ridicare).

Q: Cate sesiuni se pot organiza pe parcursul celor 8 ore?
A: In functie de activitatile pe care doriti sa le organizati suntem de parere ca o ora pe sesiune este durata ideala, astfel incat sa existe aproximativ 8 ridicari intr-o zi. Dar pentru o degustare sau un cocktail, puteti lua in calcul sesiuni cu durata de 30 de minute.

Q: Care este varsta minima pentru a participa la „Dinner in the Sky?
A: Evenimentul in sine nu tine cont de varsta participantilor, dar trebuie sa putem avea un minim de siguranta atunci cand luati locul in scaun. Prin urmare, inaltimea minima este de 150 cm.

Vreme

Q: Ce se intampla in caz de vreme rea sau daca intampinam conditii meteo dificile in timpul organizarii Dinner in the Sky?
A: Va oferim o asigurare privind riscul de conditii meteo nefavorabile, cu o valoare de 10% din bugetul dumneavoastra total pentru eveniment + o prima de asigurare de 15%. Insa trebuie confirmat luand in considerare locatia si sezonul in care va avea loc evenimentul. Recomandam sa ne solicitati o oferta oficiala pentru evenimentul dumneavoastra.

Q: Va fi disponibil un sistem de incalzire?
A: Echipa „Dinner in the Sky” ofera un sistem de incalzire cu infrarosu ca o optiune contra sumei de 750 € / zi (O sursa de 63 amperi trebuie sa fie disponibila in cadrul locatiei, impreuna cu un cablu de alimentare in lungime de 60 m si puterea de 63 amperi plus un panou de comutare care poate duce o putere de 8 x 220 V la 16 amperi pentru alimentarea sistemului de incalzire).

Certificari

Q: Care sunt certificarile de care dispune „Dinner in the Sky”?
A: „Dinner in the Sky” este certificata in conformitate cu normele DIN 4112. Toate schitele, calculele si simularile fiind testate de catre TÜV Rheinland.

Asigurare

Q: Ce fel de asigurare oferiti?
A: Avem o acoperire la nivel mondial pentru a opera „Dinner in the Sky”, insa, ca o masura aditionala de precautie, ne sfatuim clientii sa incheie o asigurare speciala, pentru acest eveniment.