Prezentat de-a lungul continentelor, ideea si conceptul evenimentului Dinner in the Sky® vin sa ofere experienta de neuitat pentru o masa rafinata in inaltul cerului – acompaniata de o atmosfera exclusivista, vedere minunata asupra orasului si preparate culinare gatite de maestri bucatari (de inalta clasa).

“Dinner in the Sky” poate personaliza masa in conformitate cu dorintele clientului. Optiunile pot include personalizari pentru acoperis, panouri publicitare pe acoperis, blatul pentru masa, scaune, centuri de siguranta, tetiere si banner sub masa. Pretul vi-l oferim la cerere.

Fiecare eveniment este diferit de ultimul si personalizat pentru a realiza o noua experienta deosebita pentru oaspeti.

“Dinner in the Sky” ofera o gama completa de echipamente, cum ar fi: sunet, lumini, marcaje speciale, covor rosu, covor de iarba sintetica (Astroturf), inchirierea unor toalete de lux etc.

Echipa evenimentului “Dinner in the Sky” este deschisa sugestiilor privind locurile de desfasurare aflate in proprietatea clientului dar va poate ajuta si cu optiuni alternative in gasirea locului ideal pentru evenimentul dumneavoastra.

Negociem pretul locatiei in numele dumneavoastra si furnizam conducerii care gestioneaza locatia informatiile necesare si documentele necesare procesului de inchiriere.

Pret la cerere.