Brand

Dinner in the Sky este un produs dezvoltat de Events in the Sky ținând cont de două Cuvinte de Aur: Exclusivitate și Siguranță.

Concept

Un eveniment-concept organizat ca o cină servită la o masă suspendată la 50 de metri deasupra pământului.

Locație

Oricare ar fi locația, noi vom livra experiența atât timp cât este satisfăcută suprafața minimă necesară pentru instalarea platformelor(~500 m²). Bineînțeles, este necesară autorizația proprietarului.

Entertainment

Există posibilitatea de a include o a doua macara cu o platformă (sau dacă se dorește, mai multe) la aceeași inalțime cu masa, care poate găzdui echipa de entertainment (ex: muzică) sau o prezentare (ex: o mașină).

Organizare

Platformele sunt disponibile în sesiuni de până la 8 ore, accesul la acestea fiind personalizat in raport cu dorințele clientului. Astfel putem găzdui până la 22 de persoane la masă și 5 persoane din staff în mijloc pentru fiecare sesiune.

Răspândire la nivel global

Un concept unic, inedit, exclusiv si inovator, care există deja în 43 de țări din Europa și in SUA prin parteneri unici care folosesc un acord de exclusivitate încheiat cu deținătorul licenței și al mărcii pe teritoriul țării respective.